logo

Вживайте натуральні
овочі та соки.

Корисне про овочі

Солодкий пиріг з гарбуза

Солодкий пиріг з гарбуза гарбуз

Солодкий пиріг з гарбуза. Приготування. Рецепт. Традиційний пиріг на День Подяки і Хелловін  Див також:  Див також:

Можна приготувати "швидкий" варіант гарбузового пирога, використовуючи готовий каркас з тіста і консервоване  пюре з гарбуза. Тут я наводжу рецепт гарбузового пирога, який можна зробити зі свіжої або консервованої гарбузом. Зверніть увагу, що колір начинки пирога залежить від кольору гарбуза. Гарбузи з яскравою, насичено-оранжевою м'якоттю більш корисні і красивіше виглядають в пирозі і супі. Мені найбільше подобаються  мускатні гарбуза баттернат сквош. Див майстер-клас:

8 ч.л. рафінованого рослинного масла  1 / 4 ч.л. солі  Якщо не хочете займатися з тестом, використовуйте готову форму з тіста для пирога (  pie shell Невелику гарбуз ок.1 кг (або 1 банку гарбузового пюре 400 г)  2 маленьких 1 +1 / 2 ч.л. кориці  1 / 4 ч.л. порошку мускатного горіха  1 / 4 ч.л. свіжого чи сухого

1 / 4 ч.л. меленої гвоздики  1 ч.л. екстракту ванілі  1 / 4 ч.л. солі  Тут я приготувала пиріг з нуля. Сама зробила тісто для каркаса і начинку зі світлої гарбуза

Розріжте гарбуз на чотири частини, вичистіть насіння (їх можна підсушити або підсмажити в духовці і використовувати пізніше). Обмажте чертвертіни гарбуза рослинним маслом і покладіть їх гарбуза розрізом вниз на деко. Запікайте в духовці при температурі близько 200 градусів С до тих пір, поки гарбуз не стане м'якше.

Солодкий пиріг з гарбуза м'якоть гарбуза

Гарбуз не повинна присмажуватися, наша мета - зробити її більш легкою в обробці.  Поки гарбуз в духовці, зробіть форму для пирога. Змішайте інгредієнти для тіста міксером з насадками для тіста або вилкою до однорідної маси. Вийшло тісто викладіть у круглу жаростійкі форму для пирога з невисокими бортами і розподіліть рівномірно по формі і бортах, розминаючи і вирівнюючи пальцями. Закріпіть тісто на бортах форми, щоб воно зберегло форму при запіканні.

Поставте форму з тестом в розігріту духовку на 5 хвилин, щоб тісто затверділо.  Витягніть гарбуз з духовки, зніміть з неї шкірку (тепер це легко вийде). М'якоть гарбуза викладіть в глибоку миску і добре змішайте міксером з іншими інгредієнтами для начинки. Залийте суміш у форму з тіста і випікайте 30-40 хв. при температурі 200 градусів С. перевірки готовність пирога по центру: начинка повинна трохи загуснути.

Готовий гарбузовий пиріг остудіть і поставте в холодильник на пару годин. У холодильнику пиріг ще трохи загусне. Подають і їдять солодкий гарбузовий пиріг зі збитими вершками,  або просто так.

: Оксана Джетер За матеріалами www.countrysideliving.net

Схожі записи:
  1. Лагенарія
  2. Баклажан
Компьютерные игровые автоматы игрософт для интернет-кафе


© Copyright pomidor.pl.ua. All Rights Reserved

Вирощуйте овочі самі